-9%

Borner Insert Box me insert julienne dhe rende – aksesorë vetëm për Borner Vital

SKU: BS20711
Krahasoni

Përshkrim

Aksesori ideal për Mandolinën Borner Vital

Për herë të parë tani ekziston rende jonë praktike si një insert për prerësin tuaj të perimeve Vital! Seti i inserteve përbëhet nga një insert Roko me të cilin mund të bëni shirita të përsosur julienne për patate të  skuqura, sallata ose tavë. Falë teheve me dy rreshta, sistemi i prerjes kursen shumë kohë, sepse grihet shumë lehtë në dy drejtime.
Inserti i dytë është një aksesor që ju lejon të grini imët djathin, çokollatën ose patatet, për shembull. Kjo është e mrekullueshme për të bërë petulla me patate ose për të dekoruar pjata të shijshme.

Thjesht ndërroni insertin në Borner Vital tuaj dhe bëhuni edhe më kreativ në kuzhinën tuaj me ndihmën e Inserteve të reja Roko dhe Grater!
Insertet janë në një kuti ruajtjeje praktike për ruajtje të sigurt. Në këtë mënyrë, thikat mbrohen gjithmonë në mënyrë të sigurt kur vendosen dhe nuk ka rrezik lëndimi.