Përshkrim

Hapëse kanaçesh – 3 në 1

Me hapësin shumëfunksional të kanaçeve nga Borner, gjithçka bëhet me lehtësi, shpejt dhe në mënyrë të sigurtë dhe shum shpejtë. Ndihmësi praktik i kuzhinës hap kanaçe me ose pa unaza rrëshqitëse dhe kavanoza me kapak vidhash. Tre funksione në një – që kursen hapësirë.

Dizajni nuk është vetëm vizualisht me stil dhe elegant, por edhe ergonomikisht i përsosur. Me ndihmësin e fortë dhe të besueshëm shumëfunksional të kuzhinës, të gjitha ushqimet e konservuara mund të përpunohen pa mundim dhe pa rrezik lëndimi.

Kjo e bën gatimin argëtues!

Dimensionet:

  • Hapësi i kanaçes: 19,5cm x 6,5cm x 5cm

Të dhënat teknike:

  • 3 funksione: Hapësi i unazës së sigurisë dhe tërheqëse si dhe hapësi i kapakut me vidë
  • Dizajn modern
  • Formë ergonomike
  • Pa plastifikues dhe BPA

Informacion shtesë

Color

, , ,