Përshkrim

Rende e kuzhinës për të gjitha rastet

Rende origjinale e kuzhinës Borner PowerLine mund të përdoret në të dy anët dhe të grihet imët dhe i trashë. Grini fruta, perime, djathë, çokollatë, lëvozhgë agrume, perime të papërpunuara si karotat, rrepkat ose mollët dhe shumë më tepër. Rendeja e djathit PowerLine është një ndihmës praktik kur përgatitni ushqime të shëndetshme. Rendeja është veçanërisht e përshtatshme për grirjen e perimeve të forta dhe djathit të fortë. Djathërat më të butë duhet të ruhen në frigorifer për një kohë para se të grihen.

Pas përdorimit, thjesht pastroni nën ujë të rrjedhshëm.

Dërgesë pa mbajtëse sigurie, mund ta gjeni rende të djathit duke përfshirë mbajtësen e sigurisë këtu .

Dimensionet:

  • Rende kuzhine: 34cm x 13cm x 3,7cm

Të dhënat teknike:

  • Pa mbajtëse ushqimore
  • Mund të përdoret në të dyja anët
  • Sipërfaqe e madhe grirëse
  • Rrjetë e trashë dhe e imët
  • Plastikë pa BPA
  • Pa plastifikues dhe substanca të dëmshme
  • Dhëmbë të mprehtë plastikë
YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Informacion shtesë

Color

, , , ,

Manufacturer

Börner