Përshkrim

Vakti juaj ka nevojë ende për një goditje shtesë? Më pas jepni ushqimin tuaj atë diçka të interesante me shtypësin e hudhrës Borner. Mr Garlic ju ndihmon kur keni nevojë për të!

Hudhra është e njohur për shijen e saj pikante dhe pikërisht për këtë është ideale për gatim. Pak gërryerje e hudhrës e shndërron çdo vakt në një kënaqësi absolute. Për të përpunuar thelbin e hudhrës pothuajse pa erë, duhet të përdorni këtë shtypës praktik të hudhrës. Jo vetëm që e kap hudhrën, por gjithashtu mund ta qëroni drejtpërdrejt me qëruesin e hudhrës së përfshirë. Kështu, jo vetëm që sigurojmë një dietë të shëndetshme me shtypësin tonë të hudhrës, por gjithashtu sigurojmë që të mos mërziteni në kuzhinë. Merrni pak hudhër sepse njihet për efektet e saj të dobishme në zemër dhe zorrë.

Ju nuk do të merrni  vetëm një shtypës hudhre me cilësi të lartë, por edhe një qëruese praktike hudhre të bërë nga silikoni. Mund ta përdorni atë për të qëruar thelpinjtë tuaj të hudhrës në një mënyrë të shpejtë dhe efikase. Vendosni thelpin e hudhrës në unazën e gomës, rrotullojeni dhe lëvorja do të qërohet. Më pas mund të vendosni thelpin e hudhrës në vrimën e presës, ta ktheni dhe do të fitoni copeza  të imta, me të cilat mund të përgatisni dhe të përpunoni pjata të shijshme. Hudhra e gërvishtur kapet në një enë poshtë presës. Kompleti përfshin gjithashtu një kapak i cili mund të përdoret për të mbajtur hudhrën të freskët për më gjatë.

Me shtypësin e hudhrave Mr Garlic mund ta përgatisni hudhrën tuaj pothuajse pa erë, ta shtypni dhe ta ruani.

Binduni për cilësinë më të mirë Borner. Borner është e lehtë, i shpejtë dhe i shëndetshëm.