Borner Dockingstation për V1 ClassicLine, V3 TrendLine, V5 PowerLine dhe V6 ExclusiveLine

SKU: N/A
Spastroje
Krahasoni

Përshkrim

Praktik, kompakt dhe gjithmonë pranë

Dëshironi ta keni gjithmonë në dorë prerësin tuaj V, por nuk dini si ta vendosni më mirë? Borner Dockingstation është ideal për këtë. Me këtë produkt, ju mund të ruani të gjithë prerëset e perimeve Borner – qofshin ato V1, V3, V5 ose V6.

Prerësi është gjithmonë gati për t’u dorëzuar sa herë që ju nevojitet për të përgatitur vaktin tuaj. Ushqimet e shijshme dhe të shëndetshme përgatiten në një kohë të shkurtër. Përveç kësaj, Dockingstation është gjithashtu i përshtatshëm për ruajtjen e kutisë së shtesave dhe mbajtësit të ushqimit të sigurt.

Madhësia e përshtatshme e bën atë ideale edhe për kuzhinën më të vogël për të kursyer hapësirë.

Informacion shtesë

Color

, , , , ,

Manufacturer

Börner