Përshkrim

Qëruesи i kombinuar që mund të bëjë më shumë se thjesht qërojë

Qëruesi nga Borner bind me tehun e tij cilësor të bërë prej inoksi. Është e mundur që të Qërојë në të dy drejtimet për shkak të tehut të dyfishtë, gjë që e bën qërimin ekstra të shpejtë. Përveç kësaj, prerja e hollë si meshë e qëruesit të kombinuar do të thotë që asnjë perime ose fruta nuk harxhohet kot.

Me ndihmën e vrimës praktike mund t’i largoni lehtësisht njollat kafe nga p.sh. patate. Me prerësin në anë të qëruesit të mollës, mund të dekoroni me stil frutat ose perimet. Shkopi i qëruesit mund të përdoret në mënyrë ideale per heqjen e bërthamës mollës.

Dimensionet:

  • Combi Peeler: 21cm x 2cm x 1,5cm

Të dhënat teknike:

  • Teh me cilësi të lartë prej çeliku inox
  • Qërues i fortë me teh inox
  • Formë funksionale
  • E lehtë për t’u përdorur dhe pastruar
  • I përshtatshëm për dore e majtë dhe ë
  • Pa plastifikues dhe BPA

Informacion shtesë

Color

, , , ,