Përshkrim

Rende katrore Borner Combi Chef

Kombinoni katër funksione në një pajisje! Rende katrore Borner Combi Chef e bërë nga çelik inox është ideale për kuzhinën tuaj nëse dëshironi të prisni feta, shirita julienne perimesh të papërpunuara ose gjithashtu të grini djathë të fortë si dhe shirita perimesh më të gjera. Kjo e bën atë një ndihmës praktik dhe të besueshëm kuzhine që nuk lë asgjë për të dëshiruar.

Në një kohë të shkurtër, ju mund të përgatisni pjata të shëndetshme dhe të shpejta nga fruta dhe perime të shijshme. Prerja në dy drejtime e bën prerjen shumë më të lehtë. Katër anët gjithashtu lejojnë katër lloje të ndryshme prerjesh. Ju mund të prisni feta, shirita julienne, rende të trashë dhe të imët, si p.sh. për hash brown ose djathë, dhe të gjitha me vetëm një produkt. Përfshihet gjithashtu një enë praktike e brendshme grumbullimi që kap materialin e prerë. Kjo siguron që asgjë të mos humbasë dhe kuzhina juaj të mbetet e pastër. Ne rekomandojmë gjithashtu përdorimin e mbajtësit të sigurisë për të mbrojtur gishtat nga tehet e mprehta të rendes katrore.

Për të pastruar rende katrore Combi Chef, thjesht mbajeni nën ujë të rrjedhshëm. Më pas, rende është menjëherë gati për përdorim përsëri.

Dimensionet:

  • Combi Chef: 27cm x 13,5cm x 13,5
  • Mbajtëse frutash: 15cm x 11,5cm x 6cm
  • Tabakja e koleksionit: 20cm x 13cm x 13cm

Të dhënat teknike:

  • Rende katrore prej çeliku inox me cilësi të lartë
  • Fushëveprimi : Rende prej çeliku inox, tabaka grumbullimi, mbajtëse ushqimi
  • Katër funksione në një produkt
  • Fresë, prerëse julienne, rende, rende Rosti
  • Tabak plastik për pika nga brenda