Kushtet e transportit dhe pagesave

Kushtet e transportit dhe pagesës


1 mënyra pagese

Për dërgesat ne ofrojmë mënyrat e mëposhtme të pagesës, me kusht që asgjë tjetër të tregohet në përshkrimin e produktit të ofertës:

  • Kartë krediti
  • Casys
  • Pagesa pas dorëzimit

2 dorëzim

Dorëzimi do të bëhet përmes UPS. Nëse dëshironi të dërgoni në një vend tjetër, ju lutemi na njoftoni në adresën e mëposhtme: service@boerner.de dhe na njoftoni për artikullin, sasinë dhe adresën e dorëzimit brenda vendit të specifikuar. Ne do t’ju informojmë menjëherë dhe do t’ju konfirmojmë nëse një dërgesë në këtë vend është e mundur dhe do t’ju informojmë për koston e lidhur pas marrjes së konfirmimit nga operatori ynë. Ju lutemi pyesni në adresën e mëposhtme nëse dërgimi në vende të tjera është i realizueshëm: service@boerner….

3 tarifa transporti

Për dërgesat ne tarifojmë 13,90 £ transporti dhe trajtimi për porosi.

Nëse porosia tejkalon shumën prej 100 £ transporti do të jetë pa pagesë.

4 kohë dorëzimi

Dorëzimi zgjat rreth 5 ditë pune. Asnjë dërgesë nuk bëhet të dielave dhe festave publike. Nëse një artikull nuk është i disponueshëm për dorëzim të menjëhershëm, kjo do të deklarohet në faqen e artikullit përkatës.