Prerësi i valëve XXL

Dëshironi t’i prisni perimet dhe frutat tuaja në forma edhe më të mëdha valësh, vaffle dhe rrjetë? Atëherë prerësja Borner Wave Waffle XXL është pajisja e duhur e kuzhinës për ju.

Dallimi me rende Wave-Waffle PowerLine është madhësia e rezultatit të prerjes. Me prerësin e valëve XXL mund të prisni perime të gjalla në trashësi 15 mm.

Optimale si prerëse patatesh për patate të skuqura të skuqura thellë dhe patate të skuqura vaffle, qoftë si pjatë anësore për biftek dhe pjata të tjera me mish ose thjesht si një rostiçeri për zhytje.

Filters