Wave Waffle PowerLine rende – prerësi popullor i valëve për patate të skuqura waffle

Përdorni rende vafle-vale për të prerë frutat dhe perimet tuaja në forma valësh ose vaffle. Në fund të fundit, syri ha me ju dhe kështu ju ofroni shumëllojshmëri në pjatë.

Prerësi i valëve është shumë i popullarizuar për patate të skuqura krokante të prera në rrudha ose patate të skuqura waffle. Si në këtë recetë me patate të pjekura.

Nëse dëshironi të prisni perimet dhe frutat në formë valësh dhe vafle në trashësi 15 mm, zgjidhni Borner Wave Waffle XXL PowerLine. “

Filters