Rende praktike e petullave me patate

Bërja e petullave tuaja zvicerane Rosti ose patateve mund të jetë kaq e lehtë! Përdorni renden tonë të petullave me patate dhe pritini lehtësisht përbërësit tuaj në grila të trashë. Edhe pa tehe të mprehta, Rosti PowerLine e bën të lehtë prerjen e patateve dhe perimeve të tjera, por edhe djathin dhe frutat.

Në këtë mënyrë ju mund të bëni petulla dhe më shumë në asnjë kohë!

Hidhini një sy blogut tonë të recetave dhe frymëzohuni nga recetat e shijshme dhe të shëndetshme.

Filters