Prerës julienne me performancë të dyfishtë prerje

Përpunimi i perimeve me rrënjë si karotat, selino ose kohlrabi në shirita të imët julienne nuk ka qenë kurrë më e lehtë se sa me Roko Julienne Cutter nga Borner. Edhe djathi apo çokollata mund të pritet në shkopinj të imët julienne në një kohë të shkurtër me rende Roko.

Prerësja Julienne është veçanërisht e përshtatshme për sallata të shijshme me perime të papërpunuara, por mund të përdoret gjithashtu mrekullisht si prerëse spageti kungull i njomë.

Tehët e dyanshëm të rendes Roko ju mundësojnë të prisni perimet kur i lëvizni ato poshtë dhe naltë

Filters