Më shumë se thjesht një rende djathi!

A mendoni se një pjatë e suksesshme makarona ka nevojë për pak djathë të grirë? Kështu mendojmë edhe ne! Kjo është arsyeja pse ne kemi zhvilluar një rende që ju lejon të grini djathin lehtësisht dhe shpejt. Rendesja PowerLine nuk është vetëm një rende efikase e djathit, por mund të përdoret gjithashtu për të grirë çokollatën dhe përbërës të tjerë për të dekoruar pjatat tuaja.

Ajo që e bën kaq të veçantë rende PowerLine është se mund të përdoret nga të dyja anët. Thjesht duke ndryshuar anët e rendes, mund të përpunoni si grilat e trasha ashtu edhe ato të imta.

Filters