Miniprerësi kompakt

Multi Slicer është zgjidhja kompakte për prerjen e shpejtë dhe të lehtë të fetave të perimeve dhe frutave. Forma e dobishme e bën prerjen lojë të fëmijëve. Me ndihmën e butonit, mund të prisni feta në 2 cilësime të ndryshme. Me një cilësim shtesë, ju keni edhe një funksion sigurie që ju mbron nga tehet e mprehta.

Efiçent në hapësirë dhe i përsosur për udhëtime, Multi Slicer është veçanërisht i përshtatshëm për njerëzit me kuzhina të vogla dhe madje përshtatet në bagazhet e dorës.

Doreza është e lëvizshme dhe i përshtatet të dyja bashkëngjitjeve Multi Dicer dhe Multi Peeler. Me vetëm një klik, mund të ndryshoni shpejt metodën e prerjes.

Për të parandaluar rrëshqitjen gjatë prerjes, këmbët prej gome janë ngjitur në pjesën e poshtme të të dy aksesorëve për ta bërë prerjen edhe më të sigurt.

Filters