Multi dicer kompakt – i vogël por i fuqishëm!

Multi Dicer-i ynë është i përsosur për të punuar shpejt dhe për të bërë kube dhe shirita julienne! Falë dizajnit të tij kompakt, Multi Dlicer manual është gjithmonë gati për t’u përdorur. Silloni vakte dhe sallata të shijshme me perime në këtë mënyrë!

Falë mbajtësit të ushqimit, ju mund të ndjeni saktësisht kur e keni kthyer mbajtësin tuaj me 90°. Kjo ju lejon të prisni kube me të njëjtën gjerësi dhe gjatësi. Prerja e kungujve, karotave dhe qepëve në kube është si lojë fëmijësh. Mbrojtësi i gishtave me mbajtëse të integruar garanton siguri gjatë prerjes edhe të perimeve dhe frutave më të vogla. Pajisja drejtuese thjesht mund të mbërthehet në Multi Dicer dhe të lëvizë me të gjatë prerjes. Mbajtësja e ushqimit përshtatet në mënyrë të përkryer në këtë pajisje.

Prerja në mbajtësin e ushqimit ju lejon gjithashtu të prisni perimet e zgjatura si trangujt dhe karotat për së gjati. Për shkak të madhësisë së tij kompakte, Multi Dlicer është veçanërisht i përshtatshëm për njerëzit me kuzhina të vogla dhe madje përshtatet në bagazhet e dorës. Përveç kësaj, doreza e Multi Dlicer është e lëvizshme dhe gjithashtu përshtatet në bashkëngjitjet Multi Dicer dhe Multi Peeler. Me vetëm një klik, mund të ndryshoni shpejt metodën e prerjes.

Filters