Më shumë rende dhe prerëse

Nuk ju mjaftojnë dallgët, rrëpirat dhe shiritat julienne? Zbuloni më shumë rende dhe prerës këtu për të përpunuar fruta dhe perime shpejt dhe me lehtësi.

Rende Borner Curly DesignLine, për shembull, është e përkryer për përgatitjen e patate të skuqura të shijshme të valëzuar, por edhe për pjatat aziatike dhe tiganët me perime.

Filters