Dy qëruese në një?

Ja çfarë ofron seti Borner Multi Peeler! Tehet e ndërrueshme e bëjnë qëruesen një multi-talent të vërtetë në kuzhinë. Pavarësisht nëse përdoret për qërim, zbukurim, prerje apo si qëruese për julienne, ai ofron shumë përdorime.

Tehu i julienne (Y) e konverton Multi Peeler në një qërues julienne, me të cilin mund të përgatiten shpejt dhe lehtë spageti të shijshme me kunguj të njomë dhe sallata me perime të papërpunuara. Përveç kësaj, bashkëngjitja e prerësit julienne ka një sy zbukurimi, një bërthamë dhe prerës preciziteti dhe brazdë.

Tehu i valëzuar ka një heqës praktik të syve të patates, gjë që e bën atë ndihmësin e përsosur për qërimin e patateve. Megjithatë, nuk është i përshtatshëm vetëm si qërues patatesh, por gjithashtu ka një hapës dhe qërues agrumesh që mund të përdoret për të përpunuar fruta dhe perime në një kohë të shkurtër.

Doreza e shumëfishtë e ndashme e përfshirë në grupin prej 3 veta përshtatet gjithashtu me shtojcën Multi Dicer dhe Multi Slicer. Me vetëm një klikim, mund të kaloni shpejt ndërmjet qëruesit dhe prerësit.

Filters