Qëruese mollësh

Me Borner Combi Peeler , ju mund të qëroni frutat dhe perimet shpejt dhe lehtë. Nëse jeni duke kërkuar për një qërues efektiv molle, do t’ju pëlqejë qëruesi i kombinuar sepse mund të përdoret edhe si bërthamës i mollës. Borner Combi Peeler nuk është vetëm ideal për të qëruar mollët, por mund të përdoret edhe për zbukurimin dhe dekorimin e pjatave.

Filters