Një qërues frutash dhe perimesh që ka gjashtë funksione në të njëjtën kohë?

Tingëllon e paimagjinueshme, por nuk është kështu! Qëruesi i garniturave 6 në 1 nga Borner ka një qëruese, një sy garniture, një bërthamë, një hapëse agrumesh, një rende dhe një prerës preciziteti dhe brazdë.

Kështu, jo vetëm që mund të qëroni frutat dhe perimet tuaja me qëruesin e perimeve, por edhe të dekoroni, zbukuroni dhe dekoroni vaktet. Në anën e pasme është integruar një rende praktike, me të cilën mund të grihet imët hudhra ose xhenxhefili. Materiali i grirë bie direkt në trupin e dorezës dhe mblidhet plotësisht. Kështu kuzhina juaj mbetet e pastër. Qëruesi multifunksional mundëson qërim veçanërisht efikas në të dy drejtimet.

Zbuloni gjithashtu dy qëruesit tanë të tjerë të perimeve, Peeler Combi dhe Multi Peeler.

Filters