V nënkupton vital dhe vital qëndron për vitalitet të plotë

Kjo e fundit arrihet përmes një diete të ekuilibruar, të cilën ne duam ta mbështesim me V-Slicers.

Vital është një zhvillim inovativ i mëtejshëm i prerësit tonë V5, i cili jo vetëm të bind me një dizajn të ri, por ka edhe më shumë funksione.

Është zhvilluar në mënyrë të tillë që të mund të përdoret me dy shtesat e reja: Roko dhe Rende. Pra, Vitali mund të shndërrohet lehtësisht në një rende.

Një tjetër veçori kryesore e Vital është rrotullimi i salcës, i cili ju mundëson të mbuloni sallatën tuaj me salcë në të njëjtën kohë me prerjen e saj, në mënyrë që sallata dhe salca të bien në tas në një. Kjo jo vetëm që kursen kohë, por falë teknologjisë së re të rokullisjes të salcës, aplikohet vetëm aq salcë sa është e nevojshme.

Një mandolinë Borner nuk ka pasur kurrë kaq shumë funksione. Me Setin Vital Pro mund të prisni feta në 4 trashësi të ndryshme, kube në 2 madhësi dhe shkopinj në 2 trashësi. Për më tepër, dy insertet e reja të rendes Vital mundësojnë përgatitjen e shiritave julienne, spageti perimesh dhe rrëpira të bëra nga parmixhano, çokollatë dhe më shumë.

Filters