Borner V5 PowerLine – prerësja shumëfunksionale e perimeve për prerje të saktë

Edicioni më i fundit e prerësve tanë të perimeve e bën prerjen e frutave dhe perimeve një përvojë të veçantë. Ju jo vetëm që punoni më shpejt, por edhe më saktë falë mundesive të rregullueshme në trashësi. Seti bazë i prerësit V5 PowerLine ofron katër trashësi prerjeje. Ata që pëlqejnë gjithashtu të presin shirita, shkopinj dhe kube nga perimet e papërpunuara, do të shijojnë grupin Starter ose Pro.

Me 4 trashësi të ndryshme fetash, 4 trashësi të ndryshme të shkopinjve dhe 2 trashësi të ndryshme kubesh, V5 është më i gjithanshëm nga prerëset tona të perimeve.

Nëse keni vendosur për grupin bazë dhe tani e kuptoni se dëshironi të përpunoni frutat dhe perimet tuaja në mënyra të tjera, këtu do të gjeni aksesorët e duhur për prerësin tuaj të perimeve V5.

Çfarë tjetër e bën V5 kaq të veçantë? Me një rrotullim 90° të materialit të prerë, ju lejon të prisni kube të përsosur pa i prerë më parë. Nëse dëshironi të prisni feta shumë të holla për pjata të tilla si karpaçio domatesh, duhet të zgjidhni prerësin e perimeve V5, sepse me vendosjen më të vogël ju lejon të prisni fetat deri në 1.2 mm.”

Filters