Borner V3 Trendline – prerësi i përshtatshëm i perimeve për rezultatet më të mira

Në një dizajn modern, prerësja e perimeve V3 pret frutat dhe perimet tuaja saktësisht në feta të trasha, të mesme dhe madje të holla. Tehët e provuar dhe të testuar Borner sigurojnë rezultatet më të mira për shumë vite në vijim. Për më shumë opsione prerjeje, ne ofrojmë Set Starter dhe Pro. Këtu mund të vendosni se çfarë ju nevojitet vërtet në kuzhinë, në varësi të kërkesave tuaja. Nëse vendosni për grupin bazë, mund ta pajisni edhe prerësin e perimeve V3 me pajisje shtesë më vonë.

E veçanta e prerësit të perimeve V3 janë këmbët plastike të integruara prej gome, të cilat sigurojnë trajtim të drejtë dhe të rehatshëm pa rrëshqitje. Përveç kësaj, V3 përshtatet në çdo tas ose tenxhere falë një prerjeje në fund të prerësit.

Filters