Borner V1 ClassicLine – prerësi klasik i perimeve.

Prerësi i mirënjohur V ka qenë një ndihmës popullor dhe efikas në shumë kuzhina që nga viti 1960. Ai pret me besueshmëri  perime në feta të holla, të mesme dhe të trasha dhe është mjeti ideal për çdo kuzhinier hobist ose profesionisal.

Prerëset e perimeve Borner njihen për cilësi të lartë dhe qëndrueshmëri ekstreme, të cilën klientët tanë, për kënaqësinë tonë, na e konfirmojnë vazhdimisht.

Filters