Prerëse frutash dhe perimesh

Borner V-Slicer – Origjinali

Borner është prodhuesi krenar i V-Slicer dhe ekspert për pajisjet e kuzhinës. Që nga viti 1956, produktet tona kanë bindur klientët tanë me cilësinë dhe qëndrueshmërinë e tyre të lartë.

Prerësit e perimeve janë produkti kryesor i Borner, si dikur ashtu edhe tani. Ne gjithmonë përpiqemi të zhvillojmë më tej prerëset tanë për  rezultate të mira prerëse dhe dizajn edhe më të mirë. Ndërkohë, ne kemi një shumëllojshmëri prerësësh dhe rendesh të përshtatura për nevojat më të ndryshme në kuzhinë. Por të gjithë kanë një gjë të përbashkët: janë krijuar për t’ju mbështetur në arritjen e një stili jetese të ekuilibruar dhe të shëndetshëm.

Tipari kryesor i të gjithë prerësve dhe rendeve Borner janë tehet super të mprehta. Kjo do të thotë që çdo perime ose frut mund të kalohet lehtësisht përmes teheve pa shumë përpjekje ose shtypje të lodhshme. Ne ofrojmë një garanci 5-vjeçare për të gjitha produktet tona . Mund ta regjistroni produktin tuaj për premtimin e garancisë Borner këtu.

Filters