Shtypja manuale e makaronave që e bën çdo pjatë makarona të suksesshme!

Bërja e makaronave shtëpiake nuk ka qenë kurrë më e lehtë sesa me prodhuesin kompakt të makaronave Borner. Shtesat e tij të ndryshme ju lejojnë të përgatisni petë me fjongo, spageti, petë në tenxhere si dhe spaetzle.

Prodhuesi i makaronave është i përsosur për këdo që pëlqen të hajë makarona shtëpie, por nuk dëshiron të investojë në një makinë të shtrenjtë dhe të madhe makaronash.

Është kompakt, i lehtë për t’u ruajtur dhe ende ofron mundësinë për të provuar një shumëllojshmëri të gjerë variacionesh makaronash.

Mund të gjeni edhe më shumë frymëzim në broshurën e recetave që vjen me shtypin e pastave, në kanalin tonë në Youtube dhe në blogun tonë të recetave.

Filters