Enë praktike me kapak për t’i mbajtur perimet tuaja të freskëta më gjatë!

Tasi Multimaker është i përsosur si një aksesor për të gjithë rendet PowerLine dhe prerësin e perimeve V5 PowerLine.

Falë pajisjes prerëse të Multiplate, Multimaker mundëson punë të pastër dhe të lehtë nga prerëset dhe rendet direkt në tas.

Përveç kësaj, tasi me kapak vakum dhe sita kulluese e lëvizshme sigurojnë freskinë afatgjatë të sallatës, perimeve dhe frutave.

Filters