Enë dhe pajisje të tjera të vogla kuzhine

Pavarësisht nëse është një ndarës mollësh, një hapëse kanaçesh apo një prerëse praktike spirale, gama jonë e ndihmësve të kuzhinës është e larmishme. Pra, ka diçka për të gjithë për ta bërë më të lehtë punën e kuzhinës.

Enët dhe pajisjet e kuzhinës Borner prodhohen ende në fabrikën tonë në Niederkail, Gjermani dhe qëndrojnë me cilësi dhe qëndrueshmëri të lartë.

Filters