Shtypësi manual për lëngjet e frutave dhe perimeve të freskëta dhe të pasura me vitamina

Jo të gjitha lëngjet janë të njëjta! Rafti në supermarket është i gjatë, por lëngje të mira të shëndetshme gjenden rrallë. Me shtrydhësen frutave dhe perimeve Borner, ju mund të përgatisni vetë lëngje frutash dhe perimesh të shijshme dhe të pasura me vitamina me dorë, shum shpejtë dhe pa asnjë aditiv!

Dhomat e lëngut të frutave nuk shtypen më, por hapen me dhëmbë të imët në kurorën e shtrydhëses. Lëngu i frutave derdhet si i vetëm në enët e grumbullimit dhe mbetet vetëm lëvozhga. Qofshin portokall, rrush, kivi, apo edhe shegë, ju mund t’i bëni lëngjet e tyre shpejt dhe pa mundim me shtrydhësin tonë manual. Në këtë mënyrë ju thjesht mund të pini nevojën tuaj ditore për vitamina dhe lëndë ushqyese! ⠀

PS: shtrydhëseja manuale është gjithashtu e përkryer për kokteje të shijshme pa alkool. Bëhuni nikoqiri më i mirë ndonjëherë!

Filters