Shtypësi praktik i hudhrës

Hudhra është një përbërës i vërtetë mrekullie, është e shëndetshme, forcon sistemin tonë imunitar dhe i jep çdo vakti shijen perfekte. Por, për fat të keq, ekziston ajo era e bezdisshme që ju ngjitet në gishta pasi të keni qëruar thelbin e hudhrës. Ne kemi zgjidhjen perfekte – me shtypësin e hudhrës Borner – Mr Garlic, duart tuaja do të mbeten gjithmonë pa erë!

Presa e hudhrës përfshin gjithashtu një qërues praktik hudhre silikoni. Me këtë, ju mund të hiqni shpejt dhe me efikasitet lëvozhgën nga thelpinjtë e hudhrës. Për ta bërë këtë, vendoseni thelpin e hudhrës në unazën e gomës, rrotullojeni dhe lëvozhga i shkëputet. Më pas mund ta vendosni thelpin e hudhrës në hapjen e presës, ta ktheni dhe do të merrni rende të imta me të cilat mund të përgatisni dhe të përpunoni pjata të shijshme.

Gërvishtja e thelpinjve të hudhrës mblidhet në një enë. Seti përfshin gjithashtu një kapak që mund ta vendosni për ta mbajtur hudhrën të freskët për më gjatë.

Zbuloni recetat tona të shijshme dhe të shëndetshme në blogun tonë.

Filters