Patatinat e bëra vetë me Borner Crispymaker

Patate të skuqura të gatshme nga supermarketi zakonisht janë të skuqura dhe për këtë arsye përmbajnë shumë kalori dhe yndyrë.

Thjesht vendosni perimet e prera në Borner Crispymaker, vendoseni në mikrovalë dhe brenda pak kohësh patatinat e perimeve me pak kalori por krokante janë gati. Kështu që ju mund të thithni patate të skuqura pa një ndërgjegje fajtore.

Këtu mund të gjeni videon tonë të recetës së patatinave të bëra vetë për ta provuar!

Filters