Bërja e djathit në shtëpi me Borner Cheesemaker!

Ju pëlqen djathi dhe pyesni veten se si mund ta bëni vetë?

Ne kemi përgjigjen:

Me djathëbërësin praktik nga Borner, ju mund të krijoni djathin tuaj në asnjë kohë. Makina e djathit është gjithashtu mrekullisht e përshtatshme për qumështin e sojës pa sheqer, kështu që ju mund të bëni lehtësisht djathë vegan shtëpiak.

Këtu ju tregojmë hap pas hapi se si të vazhdoni.

Argëtohuni duke bërë krijimet tuaja me djathë!⠀

Filters