Vegla kuzhine me cilësi të lartë dhe të qëndrueshme

Që nga viti 1956, Borner ka qenë ekspert kur bëhet fjalë për pajisjet e kuzhinës. Ne jemi prodhues dhe shpikës krenarë të V-Slicer origjinal dhe të gjithë gamën tonë të produkteve dhe vazhdimisht bindim me cilësi dhe qëndrueshmëri të lartë.

Pavarësisht nëse bëhet fjalë për shtypës makaronash, shtrydhëse frutash, djathëbërës ose prerëse mollësh – gama e pajisjeve të kuzhinës është e larmishme. Pra, ka diçka për të gjithë për ta bërë më të lehtë punën e kuzhinës. Me petë të bëra në shtëpi, lëng të shtypur vetë dhe patate të skuqura krokante, por pa yndyrë, ne duam të mbështesim ushqimin e shëndetshëm për të gjithë.

Deri më sot, produktet tona prodhohen në fabrikën tonë në Niederkail, Gjermani.

Filters