Aksesorë për Vital

A e keni tashmë grupin Basic ose Starter të prerësit më të fundit Borner V dhe dëshironi ta zgjeroni atë me inserte shtesë? Atëherë ju jeni ne vendin e duhur.
Rekomandojmë aksesorët në vijim.
Vital është një zhvillim inovativ i mëtejshëm i prerësit tonë V5, i cili jo vetëm të bind me një dizajn të ri, por ka edhe më shumë funksione. Është e rëndësishme të siguroheni që tehat Vital mund të përdoren vetëm për modelin Vital.

Filters