Aksesorët për V6 ExclusiveLine

Zgjerojeni prerësin tuaj të perimeve prej çeliku inoks V6 me pajisje shtesë të përputhshme si variacione të tehut, të cilat mund t’i përdorni për të prerë në feta dhe shkopinj. Prerja e kubeve është lojë e fëmijëve kur preni për herë të parë perimet e papërpunuara, kështu që mund të përgatisni supa dhe sallata të shijshme.

Teheht me dimenzione 1,6 mm dhe 10 mm janë shumë praktike dhe e pajis në mënyrë të përsosur prerësin tuaj të perimeve prej çeliku inoks për përpunimin e shiritave të imët julienne ose patate të skuqura të trasha.

Filters