Aksesorë për V5 PowerLine

Me Setin Bazë të prerës së kuzhinës V5 ju tashmë mund të prisni në 4 trashësi të ndryshme. Rregullimi më i vogël i tehut, ju lejon të prerë feta deri në 1.2mm të trashësi, të përsosura për pjata të tilla si carpaccio domate.

Kjo e bën V5 më të saktin prej prerësve të kuzhinës Borner, me disa opsione shtesë tehu. Prijini frutat dhe perimet tuaja përveç kësaj në shkopinj në 4 trashësi dhe forma kubike të ndryshme në 2 trashësi. Ska produkt më të shumanshëm se ky!

Ne gjithashtu rekomandojmë tasin Börner Multimaker me kapak freskie, sitë dhe Multipjatë. Tasi praktik është ideal për prerësin tonë të kuzhinës V5 PowerLine, por Multipjatë të integruar do të thotë se mund të përdorni edhe Rende të tjerë nga seria PowerLine.

Filters