V3 TrendLine Aksesorë

A jeni gjithmonë të mërzitur me prerje dhe dëshironi të pajisni prerësin tuaj të frutave dhe perimeve V3 me opsione shtesë prerëse? Për këtë qëllim, ju mund të përdorni një nga thikat tona shteës, e cila ju lejon të prisni shkopinj në trashësi të ndryshme. Edhe fomrat kubike mund të prehen shumë thjesht.

Zbuloni edhe aksesorë të tjerë për prerësin tuaj të frutave dhe perimeve, si dhe tabakanë praktike të grumbullimit me të cilën mund të mblidhni direkt materialin tuaj të rrushuar.

Filters