Aksesorë V1 ClassicLine

Zgjeroni prerësin tuaj V me futje të ndryshme tehe për variacione shtesë të prerjes. Përveç fetave, mund të prisni edhe shirita ose kubikë të imët dhe të trashë.

Për shembull, me futjen 10 mm, mund ta ktheni prerësin V1 në prerësin e përsosur të skuqjes dhe të përgatisni patate të skuqura shtëpiake shpejt dhe me lehtësi.

Filters