Aksesorë për rende dhe prerës

Ju duhet ende një mbajtës sigurie për të mbrojtur gishtat kur punoni me rende? Atëherë do ta gjeni këtu.

Shumë popullor është edhe tasi Multimaker me kapak freskie, sitë dhe shumëfish, mbi të cilin vendosen të gjithë rendet e serisë PowerLine. Thjesht grijini dhe prisni perimet dhe frutat menjëherë në tas.

Filters