Nuk egziston pajisje me multifunksionale se kjo, është e pamundur!

A keni tashmë një komplet Multi Dicer, Slicer ose Multi Peeler?

Atëherë mund ta zgjeroni lehtësisht numrin e pajisjeve tuaja ekzistuese. Doreza e serisë sonë Multi është projektuar për t’iu përshtatur të dyja bashkëngjitjeve të qëruesit dhe prerësve shumëfunksionalë.

Seria është perfekte për këdo që është në kërkim të një prerëse dhe qëruese multifunksionale kompakte që mundëson qërimin, zbukurimin dhe prerjen në shumë variacione të ndryshme.

Filters