Aksesorë për prerësin tuaj të perimeve

Gjëja më e mirë për prerëset dhe prerëset e perimeve Borner është se funksionet e tyre mund të zgjerohen me aksesorë shtesë.
Për shembull, nëse keni vendosur fillimisht për një grup bazë, por tani dëshironi të prisni perime dhe fruta në kube dhe shkopinj, do të gjeni futjet e duhura për variantet e dëshiruara të prerjes.

Është e rëndësishme të siguroheni që të zgjidhni kategorinë aksesorët e duhur për serinë tuaj të prerësve të perimeve. Për shembull, një insert për V3 nuk përshtatet në prerësin e perimeve V5.

Filters