Informacion

Informacion

Standardet më të larta në dizajn, inxhinieri dhe cilësi

Warum BörnerPër 60 vjet, Borner ka projektuar dhe prodhuar vegla kuzhine cilësore që e bëjnë përgatitjen e perimeve dhe frutave të shpejtë, të sigurt dhe të shëndetshme. Qoftë duke qëruar, prerë, apo grirrë perimet e freskëta, grirja e frutave apo erëzave, apo shtrydhja e lëngjeve të freskëta, të gjitha veglat e dorës së Borner për kuzhinën i përmbushin reputacionin për cilësinë dhe vlerën e lartë të produkteve “të prodhuara në Gjermani”.

Prerësit, qëruesit, rendet dhe shtrydhëset e frutave janë mjete ndihmëse të qëndrueshme dhe inovative të kuzhinës të krijuara për të jetëgjatesi. Tehët prej çeliku inoks të prerësve V të patentuar janë mikro-te bluar deri në një nivel mprehtësie kirurgjikale; me përdorimin e duhur, këto tehe mbeten jashtëzakonisht të mprehta për vite me rradhë. Lehtësia dhe siguria e përdorimit janë të integruara në veglat Borner, me udhëzues të qartë dhe specifik për secilin. Të gjitha ngjyrat e përdorura në produktet e Borner janë të sigurta për ushqimin dhe plastika nuk përmban BPA.

Në selinë e fabrikës në Niederkail (Rheinland-Pfalz, Gjermani), 70 punonjës vazhdojnë të projektojnë, rafinojnë dhe prodhojnë produkte Borner me cilësi të lartë.

boerner-made-in-germany

Të gjitha fazat e prodhimit, nga dizenjimi i produktit deri te prodhimi dhe transporti, zhvillohen në shtëpi, duke siguruar që çdo hap të kontrollohet dhe monitorohet nga cilësia, me rezultatet optimale që ruajnë reputacionin e Borner në mbarë botën. Një kompani e certifikuar ISO-9001, Borner është fokusuar në inovacionin, cilësinë superiore dhe shërbimin e patëmetë ndaj klientit që nga viti 1956.

Me produktet e kompanisë të disponueshme në mbi 50 vende në çdo kontinent, misioni i Borner është të “Ndryshojë jetën tuaj” duke ofruar mjete të shpejta dhe të sigurta për ju dhe familjen tuaj për të adoptuar një mënyrë jetese më të shëndetshme. Shpejt, i sigurt dhe i shëndetshëm: përvoja e Borner në kuzhina juaj!

Produktet Borner janë tërësisht të dizajnuara, të inxhinieruara dhe “të prodhuara në Gjermani” nga ekipi ynë i ekspertëve në Niederkail. Për më shumë se gjysmë shekulli, tradita e kompanisë sonë ka qenë kërkimi me pasion për dizajnin, cilësinë dhe lehtësinë e përdorimit për klientët tanë. Veçanërisht në zhvillimin e prerësve tanë V, ne kemi arritur nivelin më të lartë të performancës dhe qëndrueshmërisë, një fakt që shumë ekspertë të përgatitjes së ushqimit e konfirmojnë. Në kushte normale të përdorimit të duhur, produktet tona do të zgjasin për dekada.

Me një rrjet të dendur ndërkombëtar partnerësh shitjesh, Börner është i përfaqësuar në mbi pesëdhjetë vende në të gjitha kontinentet dhe është i përkushtuar të përhapë mesazhin “Ndrysho jetën tënde!” për të rritur ndërgjegjësimin për Erägehrsung e. Sepse me prerëset e kuzhinës dhe rende perimesh Origjinali Börner jeta është e lehtë, e shpejtë dhe e shëndetshme.