Garanci

Garancia jonë për prerëset tuaja Borner

Produktet origjinale Borner janë produkte të markës me cilësi të lartë. Prandaj, ne ju japim një garanci Borner prej pesë vjetësh për prerëset e çelikut në formë V Borner V1 ClassicLine, V3 TrendLine, V5 PowerLine dhe V6 ExclusiveLine.

Për të shijuar përgatitjen e thjeshtë dhe të shpejtë të frutave dhe perimeve me prerëset Borner dhe për ta përdorur produktin sa më gjatë që të jetë e mundur, ju kërkojmë të merrni disa minuta.

Duke regjistruar produktin tuaj, ju aktivizoni garancinë Borner. Të gjitha kushtet e garancisë mund të gjenden këtu.

Numri serial 11-shifror në pjesën e pasme të teheve të thikës është unik për Borner V5 PowerLine tuaj. Ju lutemi plotësoni informacionin e mëposhtëm për regjistrimin tuaj nëse dëshironi të regjistroni një V5 PowerLine:

  Guarantee

  Salutation *

  First Name

  Last Name

  Email

  Subject

  Comment