Cookie Policy

Kjo faqe interneti përdor cookie. Ne përdorim cookie për të personalizuar përmbajtjen dhe reklamat, për të ofruar veçori të mediave sociale dhe për të analizuar trafikun tonë. Ne gjithashtu ndajmë informacione në lidhje me përdorimin tuaj të faqes sonë me partnerët tanë të mediave sociale, reklamave dhe analitikës, të cilët mund ta kombinojnë atë me informacione të tjera që ju u keni dhënë atyre ose që ata kanë mbledhur nga përdorimi juaj i shërbimeve të tyre.

Cookies janë skedarë të vegjël teksti që mund të përdoren nga faqet e internetit për ta bërë përvojën e një përdoruesi më efikase.

Ligji thotë se ne mund të ruajmë cookies në pajisjen tuaj nëse ato janë rreptësisht të nevojshme për funksionimin e kësaj faqeje. Për të gjitha llojet e tjera të cookies ne kemi nevojë për lejen tuaj.

Kjo faqe përdor lloje të ndryshme të cookies. Disa cookie vendosen nga shërbime të palëve të treta që shfaqen në faqet tona.

Ju në çdo kohë mund të ndryshoni ose tërhiqni pëlqimin tuaj nga Deklarata e Cookie në faqen tonë të internetit.

Mësoni më shumë se kush jemi ne, si mund të na kontaktoni dhe si i përpunojmë të dhënat personale në Politikën tonë të Privatësisë.

Ju lutemi tregoni ID-në tuaj të pëlqimit dhe datën kur na kontaktoni në lidhje me pëlqimin tuaj.

Pëlqimi juaj zbatohet për domenet e mëposhtme: www.borner.mk