Послужавник за складирање TrendLine V3

Borner Macedonia

ден 999.00
Color
orange
white
-
+

Оригиналниот сад за складирање е посебно развиен за V3 TrendLine Сецкото и гарантира совршено вклопување. Откако насечената салата ќе се собере директно во садот може веднаш да се зачини. Материјалот е отпорен на масло и оцет и може да се чисти лесно. По употреба само исплакнете под млаз вода.

Спецификации на производот:

  • длабок сад за складирање како оригинален Борнер додаток
  • функционално одговара на V3 TrendLine Сецкото
  • отпорен на масло и оцет
  • лесен за употреба и чистење
  • достапен во портокалова и бела боја

Recently Viewed Products