Овален сад со складирачки послужавник за Börner V5 PowerLine Сецко

Borner Macedonia

ден 999.00
Color
orange
green
red
white
purple
-
+

Оригиналниот Борнер сад за складирање со неговиот оформен дизајн и специјално направен за V5 PowerLine, гарантира совршен и безбеден додаток за сецкото. Насечените парчиња се собираат во садот и салатите лесно се приготвуваат.
Дополнителното сито служи како цедалка за свежо измиените листови од салата, овошја и сл.

Спецификации на производот:

  • длабок сад за складирање како оригинален Борнер додаток
  • функционално одговара со V5 PowerLine Сецкото
  • со вметнато сито
  • отпорен на оцет и зејтин
  • лесно за употреба и чистење
  • достапно во црвена, портокалова, зелена и бела боја

Recently Viewed Products