Börner knife set Asia Style

Borner Macedonia

ден 2,799.00
-
+
Сет ножеви со докажан квалитет на брендот Борнер.
Овој сет од седум парчиња на Борнер во азиски стил со шест ножеви и магнетна лента за монтажа на ѕид доаѓа со голем нож, сатар, мултифункционалн нож, нож за филетирање и нож за лупење. Магнетната лента лесно може да се монтира на ѕид со приклучоци и навртки. Ова го прави безбеден за складирање и за чување и дава лесен пристап до ножевите.

Податоци за производот:
  • 7 компонентен сет - ножеви
  • 6 ножеви изработени од нерѓосувачки челик
  • 1 магнетна лента

Recently Viewed Products