Börner сечило за спирални форми

Borner Macedonia

ден 299.00
-
+

Креирај спирали од краставици, ротквици итн со едно трепкање на окото. Острото пластично сечило сече различни видови овошје и зеленчук, без напор. Дури и компири може да се исечат во спирали и да се пржат потоа. По употребата едноставно исплакнете под млаз вода.

Спецификација на производот:

  • сечило за спирали
  • функционална форма
  • лесен за употреба и чистење
  • достапен во бела боја

Recently Viewed Products