Börner PowerLine Ренде

Borner Macedonia

ден 999.00
Color
orange
green
red
white
purple
-
+
Оригиналното PowerLine ренде од линијата на Борнер со решетки со двојни страни ренда деликатни и груби материјали.
Идеално е за рендање зеленчук, сирење, чоколадо, за лупење цитрусно овошје, моркови, ротквици, јаболка и многу повеќе. Еден практичен помошник, кога станува збор за подготвување на вашиот оброк. По употребата едноставно се чисти под млаз вода. Држачот за храната не е вклучен и може да се купи одделно.

Спецификација на производот:

  • трајна, силна конструкција
  • употребливо од двете страни - од една страна за деликатно рендање, од другата за грубо
  • широка и голема област за рендање
  • лесно и ефикасно се користи
  • достапен во црвена, портокалова, зелена и бела боја

Recently Viewed Products