Börner PowerLine XXL Брановидно Ренде за Вафли

Borner Macedonia

ден 999.00
Color
orange
green
red
white
purple
-
+
Мега-бранови и мега вафли - оригинал Борнер XXL рендето го прави возможно правењето бранови/вафли. Рендето ви овозможува да исечете екстра дебели бранови и вафли од овошје и зеленчук - идеален за правење пржени XXL компир вафли, како гарнир или ужина. Дизајнот XXL ви дава различен избор кога станува збор за подготвување на вашиот оброк. Децата, кои обично не јадат овошје и зеленчук ќе бидат возбудени од необичниот гарнир обликуван во бран или како вафла. Препорачуваме употреба на нашиот оригинален Борнер безбедносен држач за храна кој е достапен како додаток на нашата линија на производи. По употребата едноставно исплакнете го под млаз вода.

Спецификации на производот:

  • нов Борнер дизајн во четири бои
  • стабилно ренде за XXL бранови/форма на вафли
  • оригинални Борнер сечила
  • лесно и ефикасно за употреба
  • достапно во црвена, портокалова, зелена и бела боја

Recently Viewed Products