Сталак за чување на Borner V1 ClassicLine, V3 Trendline и Powerline V5

Borner Macedonia

ден 599.00
Color
orange
green
red
white
purple
black
-
+
Чувајте го вашиот сецко при рака каде што ви е потребен. Новиот Борнер сталак за чување е совршен дом за вашиот V1, V3 или V5 сецко. Чувајте ги вашите сецкачи, вклучувајќи ги и додатоците и држачот за храна веднаш до вашиот шпорет или околу просторот за готвење и направете вкусни и здрави јадења едноставно и лесно.
Сталакот обезбедува простор за вашиот сецко, додатоците и безбедносниот држач. Идеален дури и за најмалата кујна благодарение на компактната големина. Сталакот е направен од високо квалитетна пластика и е одличен за чување на Борнер V1 ClassicLine, V3 TrendLine и V5 PowerLine вклучувајќи ги и нивните додатоци. Исто така идеален за зачувување простор и за претходните модели на Борнер.
Достапен да одговара на вашиот сецко за зеленчук во црвена, бела, зелена и портокалова боја или за јубилејното издание на нашиот V5 во виолетова боја.

Recently Viewed Products